Kim są nasi klienci?

Usługi gastronomiczne i HoReCa

Zrozumienie potrzeb naszych klientów to dla nas priorytet. Wspólnie opracowujemy indywidualne produktyod wyboru surowców, przez dopracowanie smaków, projekt opakowań jednostkowych i zbiorczych, aż po sposób przygotowania w miejscu serwowania. Dzielimy się wiedzą i wspólnie szukamy najlepszych rozwiązań, aby spełnić oczekiwania naszych partnerów.

Nasza oferta jest skierowana do dwóch głównych segmentów klientów:
  1. Commercial Catering — obejmuje restauracje à la carte, które bazują na dostarczanych przez nas produktach. Należą do nich sieci restauracji, hotele, bary i food trucki.
  2. Costs Commercial / No Commercial — miejsca, w których posiłki nie są sprzedawane bezpośrednio, lecz w ramach usług. Przykłady to hotele all-inclusive, statki wycieczkowe, facility management czy systemy karnetowe, gdzie klienci wybierają z dostępnej oferty dnia. Do tego segmentu należą także kantyny, stołówki, przedszkola, szpitale i szkoły.

    Dzięki naszej elastyczności i doświadczeniu dostarczamy rozwiązania dopasowane do specyfiki każdej działalności
Cook

Detal

Współpracujemy z sieciami detalicznymi zarówno w Unii Europejskiej, jak i poza nią – w Wielkiej Brytanii oraz Afryce. Słuchamy potrzeb klientów i dzielimy się naszą wiedzą, sugerując rozwiązania, które mogą odnieść sukces na rynku.

Oferujemy produkty zarówno w naszych brandach, jak i w private label klienta, zapewniając pełne dopasowanie do jego oczekiwań.

Logistyka odgrywa kluczową rolę w naszej działalności. Możemy przygotować miks produktów na jednej palecie, a także ładować do jednego środka transportu (auto lub kontener) różne kategorie produktów – np. wołowinę, drób, convenience food i warzywa. Dzięki temu nasi partnerzy mogą optymalizować koszty i zwiększać efektywność zamówień.
MeatPackaged

Dystrybutorzy do gastronomii, HORECA i do detalu

Współpracujemy z wieloma klientami, którzy zajmują się dystrybucją produktów zarówno do gastronomii, jak i handlu detalicznego. W większości przypadków dysponują oni własnymi chłodniami oraz transportem, co umożliwia sprawną i efektywną logistykę.

Przed każdym sezonem wspólnie planujemy, które produkty będziemy kontynuować we współpracy oraz jakie nowości wprowadzimy. Nasze propozycje opieramy na doświadczeniach klientów oraz na naszej znajomości rynku – analizujemy, co się sprzedaje i czego aktualnie poszukują konsumenci. Dzięki temu dostarczamy rozwiązania dopasowane do aktualnych trendów i potrzeb.
Meat

Inni klienci

Tacy jak:
  • firmy pośredniczące – brokerzy, importerzy
  • organizacje pomocowe
  • firmy przetwórcze
  • PET Food
  • Inni
Ramen